NAŠ PROCES

Ovo je naš proces izrade vašeg projekta od početka pa do samog kraja (diskutovanje, izrada, isporuka, plaćanje)

Naš proces izrade
Naš proces izrade

Naš proces izrade Projekta?

Diskutovanje o Projektu (prikupljanje informacija)

Prvi korak u našem procesu jeste da mi sa vama diskutujemo o projetku. Da dobijemo sve informacije od vas, šta vi tačno želite, da bi mi onda mogli to da isporučimo 100% što ste tražili.

Na vama je da nam dostavite ceo sadržaj (tekst, slike, video), da bi mi mogli sa tim sadržajem da napravimo vaš projekat.

Naš proces izrade

Izrada Projekta (bacanje u akciju)

Nakon što dobijemo sve potrebne informacije i sadržaj o vašem projektu, odmah se bacamo u izradi vašeg projekta, da bi ga dostavili u dogovoreno vreme. Ovde smo takođe na vezi sa vama sve vreme, za sva pitanja.

Naš proces izrade

Isporuka Projekta

Profesionalna Isporuka

Trudimo se maksimalno da ispoštujemo vas i vaše vreme, zato radimo isporuku projekta što pre možemo. Vreme izrade projekta zavisi od projekta za koji ste se odlučili:

  • Web Sajtovi (7-15 dana)
  • Web Prodavnice (10-15 dana)
  • Održavanje Sajtova (1-2 dana – start)
  • Rešavanje Problema (nekoliko h, do 1-2 dana)
  • Logo Dizajn (2-5 dana)
Isporuka naš-eg procesa

Izrada Projekta i Plaćanje

Pre početka projekta, uplaćujete nam pola cene iznosa za projekat (da bi se mi osigurali i krenuli). Kada završimo vaš projekat 100%, na vama je da nam uplatite preostali iznos za izradu tog projekta (drugu polovinu) i nakon uplate mi vam isporučujemo projekat.

Ako budu bile potrebne neke izmene, radimo ih odmah dok ne budete zadovoljni i na kraju vam isporučujemo gotov projekat.

Plaćanje projekta
Isporuka naš-eg procesa
Plaćanje projekta
Plaćanje u do 2 mesečne rate
Placanje projekta

Plaćanje Projekta

Plaćanje u do 2 mesečne rate

Uplatu je moguće izvršiti: kešom na ruke, kreditnom karticom (sve), preko PayPal-a i Western Union-a (WU), i to u 2 mesećne rate za Web Sajt / Web Prodavnicu (prva rata odmah nakon završetka projekta, druga rata nakon mesec dana). Kontaktirajte nas za podatke plaćanja.

Dok traje taj proces, mi smo takođe vlasnici vašeg Web Sajta / Web Prodavnice, dok ne isplatite ceo iznos. Nakon toga, puni vlasnici postajete Vi.

Plaćanje u do 2 mesečne rate
Placanje projekta
Host za naš proces
Domen 02 Transparent Cut
Host za naš proces

Šta su Domen i Host?

Šta je Domen?

Domen predstavlja jedinstveno ime adrese sajta kako će se ono zvati na internetu, koje niko drugi ne može koristiti. Postoje “ekstenzije” za svaki Domen, kao što su (.com, net, rs…)

Cena Domena je oko 10-14€ za godinu dana, a ima i da se nađe besplatno za prvu godinu.

Domen

Šta je Host?

Host je prostor na internetu na kome ćete skladištiti sve fajlove koji čine vaš web sajt. Web sajt se sastoji od velikog broja različitih fajlova i svi oni trebaju biti na sigurnom mestu koje je uvek onlajn i pristupačno svima koji žele da mu pristupe.

Cena Hosta je oko 10€ na mesečnom nivou, a ima i da se nađe za oko 3€ mesec, ako se uzima na godinu dana ili više.